Árverési tételek

37. Szufita lécek 10 db-os szett
Licit lezárva: 105 nap 5 óra 45 perc 9 másodperccel ezelőtt
No Bid

Az árverés ajánlat nélkül lezárult.
5 db 8 izzós léc MAFILM lapkák sorszámok: 86, 96, 105, 114, 122 Méretek: 121 x 10 x 10 cm 5 db 4 izzós léc MAFILM lapkák sorszámok: 67, 82, 97, 104, 105 Méretek: 63 x 10 x 10 cm Nagyfelbontású fotó 1: megtekintés Nagyfelbontású fotó 2: megtekintés Kikiáltási ár: 90.000 Ft


A meghirdetett Lámpák üzemszerű működtetésre, rendeltetésszerű használatra nem alkalmasak, kifejezetten dekorációs, illetve gyűjtői célra kerülnek értékesítésre.

Árverésszervező és Árverező felhívják a figyelmet, hogy az árverési weboldalon meghirdetett Lámpák fényképei csupán illusztrációs jellegűek, a fényképeken szereplő statívok és egyéb kiegészítők nem minden esetben képezik a Lámpák tartozékát. A Lámpák tartozékaival kapcsolatban az egyes tételek leírása a mérvadó.

Annak biztosítása érdekében, hogy az Ajánlattevő és/vagy Árverési vevő az árverésre kerülő vagyontárgyat, illetőleg annak egyes tulajdonságait megismerhesse, az egyes árverési tételek, vagyontárgyak maghatározott helyen és időben előzőleg megtekinthetőek. A vagyontárgyak minden esetben a megtekintett állapotukban kerülnek árverezésre, mely állapot eltérhet az árverés weboldalán szereplő fényképeken látható állapottól. A megtekintés során nem észlelt, vagy nem felismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt vagy valós hiányosságáért az Árverésszervező és Árverező felelősséget nem vállal.