Árverési tételek

18. LMT Softarc 575 + LTM Alimarc 575 trafó
Licit lezárva: 105 nap 5 óra 37 perc 30 másodperccel ezelőtt
No Bid

Az árverés ajánlat nélkül lezárult.
Indirekt lámpafej 575W fémhalogén LTM és MAFILM lapkák Serial: 4 illetve 07 Fényterelő lemez nélkül Méretek: 60 x 60 x 30 cm Trafó Serial: 100 Kábelek Láda Nagyfelbontású fotó 1: megtekintés Nagyfelbontású fotó 2: megtekintés Nagyfelbontású fotó 3: megtekintés Nagyfelbontású fotó 4: megtekintés Kikiáltási ár: 50.000 Ft


A meghirdetett Lámpák üzemszerű működtetésre, rendeltetésszerű használatra nem alkalmasak, kifejezetten dekorációs, illetve gyűjtői célra kerülnek értékesítésre.

Árverésszervező és Árverező felhívják a figyelmet, hogy az árverési weboldalon meghirdetett Lámpák fényképei csupán illusztrációs jellegűek, a fényképeken szereplő statívok és egyéb kiegészítők nem minden esetben képezik a Lámpák tartozékát. A Lámpák tartozékaival kapcsolatban az egyes tételek leírása a mérvadó.

Annak biztosítása érdekében, hogy az Ajánlattevő és/vagy Árverési vevő az árverésre kerülő vagyontárgyat, illetőleg annak egyes tulajdonságait megismerhesse, az egyes árverési tételek, vagyontárgyak maghatározott helyen és időben előzőleg megtekinthetőek. A vagyontárgyak minden esetben a megtekintett állapotukban kerülnek árverezésre, mely állapot eltérhet az árverés weboldalán szereplő fényképeken látható állapottól. A megtekintés során nem észlelt, vagy nem felismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt vagy valós hiányosságáért az Árverésszervező és Árverező felelősséget nem vállal.