Árverési tételek

31. Mini Broot 4x650W 2 db-os szett
Licit lezárva: 105 nap 5 óra 35 perc 24 másodperccel ezelőtt
41.000 Ft + ÁFA

Nyertes licitáló: Licitalo13
2 db 4x650W lámpatest
Kettesével kapcsolható és állítható foglalatok
Méretek: 37 x 43 x 8 cm

Láda

Nagyfelbontású fotó 1: megtekintés
Nagyfelbontású fotó 2: megtekintés

Kikiáltási ár: 40.000 Ft


A meghirdetett Lámpák üzemszerű működtetésre, rendeltetésszerű használatra nem alkalmasak, kifejezetten dekorációs, illetve gyűjtői célra kerülnek értékesítésre.

Árverésszervező és Árverező felhívják a figyelmet, hogy az árverési weboldalon meghirdetett Lámpák fényképei csupán illusztrációs jellegűek, a fényképeken szereplő statívok és egyéb kiegészítők nem minden esetben képezik a Lámpák tartozékát. A Lámpák tartozékaival kapcsolatban az egyes tételek leírása a mérvadó.

Annak biztosítása érdekében, hogy az Ajánlattevő és/vagy Árverési vevő az árverésre kerülő vagyontárgyat, illetőleg annak egyes tulajdonságait megismerhesse, az egyes árverési tételek, vagyontárgyak maghatározott helyen és időben előzőleg megtekinthetőek. A vagyontárgyak minden esetben a megtekintett állapotukban kerülnek árverezésre, mely állapot eltérhet az árverés weboldalán szereplő fényképeken látható állapottól. A megtekintés során nem észlelt, vagy nem felismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt vagy valós hiányosságáért az Árverésszervező és Árverező felelősséget nem vállal.