Árverési tételek

27. Mole Richardson 1kW jód
Licit lezárva: 105 nap 5 óra 23 perc 15 másodperccel ezelőtt
15.000 Ft + ÁFA

Nyertes licitáló: Licitalo73
Lapka:
Mole Richardson France
Típus és szériaszám nincs feltüntetve

Fényterelő lemez nélkül
Méretek: 20 x 20 x 16 cm

Nagyfelbontású fotó 1: megtekintés
Nagyfelbontású fotó 2: megtekintés

Kikiáltási ár: 15.000 Ft


A meghirdetett Lámpák üzemszerű működtetésre, rendeltetésszerű használatra nem alkalmasak, kifejezetten dekorációs, illetve gyűjtői célra kerülnek értékesítésre.

Árverésszervező és Árverező felhívják a figyelmet, hogy az árverési weboldalon meghirdetett Lámpák fényképei csupán illusztrációs jellegűek, a fényképeken szereplő statívok és egyéb kiegészítők nem minden esetben képezik a Lámpák tartozékát. A Lámpák tartozékaival kapcsolatban az egyes tételek leírása a mérvadó.

Annak biztosítása érdekében, hogy az Ajánlattevő és/vagy Árverési vevő az árverésre kerülő vagyontárgyat, illetőleg annak egyes tulajdonságait megismerhesse, az egyes árverési tételek, vagyontárgyak maghatározott helyen és időben előzőleg megtekinthetőek. A vagyontárgyak minden esetben a megtekintett állapotukban kerülnek árverezésre, mely állapot eltérhet az árverés weboldalán szereplő fényképeken látható állapottól. A megtekintés során nem észlelt, vagy nem felismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt vagy valós hiányosságáért az Árverésszervező és Árverező felelősséget nem vállal.